Εμφάνιση περιεχομένου Web Εμφάνιση περιεχομένου Web

about

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών καλωσορίζει τους διαδικτυακούς επισκέπτες του στο νέο επίσημο ιστότοπό του που απευθύνεται σε όλους τους αποφοίτους που πέρασαν από αυτό.
Ο σχεδιασμός της πύλης επιτρέπει στους επισκέπτες του να πλοηγηθούν γρήγορα και εύκολα σε κάθε δίκτυο αποφοίτων και να ενημερωθούν για τα νέα του αντίστοιχου τμήματος.
Ένα κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων είναι διαθέσιμο και μπορείτε να συνδεθείτε με παλιούς συμφοιτητές σας, να επικοινωνήσετε μεταξύ σας και να ενημερωθείτε σχετικά με αυτούς.
Κάθε δίκτυο αποφοίτων διαθέτει ένα δημόσιο και ένα κλειστό χώρο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον κλειστό χώρο του κάθε δικτύου και να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες που προσφέρει θα πρέπει να κάνετε αίτηση εγγραφής στο αντίστοιχο δίκτυο. Όταν η αίτησή σας εγκριθεί θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.
Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν αγγελίες εργασίας, οι οποίες μετά από έλεγχο θα αναρτώνται στην πύλη και στα δίκτυα που αυτή αφορά.

Για να δημιουργήσετε μια νέα αγγελία πατήστε εδώ: Δημιουργία Αγγελίας (Μόνο για συνδεδεμένους πιστοποιημένους απόφοιτους)
Τέλος για να δείτε τις διαθέσιμες αγγελίες που έχουν αναρτηθεί στην πύλη πατήστε εδώ: Διαθέσιμες Αγγελίες (Μόνο για συνδεδεμένους πιστοποιημένους απόφοιτους)

Συμμετέχοντας στο Δίκτυο Αποφοίτων, έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις τoν καφέ σου ή ένα ωραίο γεύμα στον ιστορικό χώρο ( Κτίριο Κωστής Παλαμάς) η ακόμη να οργανώσεις μια συνάντηση και όλα αυτά σε προνομιακές τιμές

Επισκεφθείτε το ( ηλεκτρονικό πωλητήριο των αναμνηστικών ειδών) και επιλέξτε τα αναμνηστικά που σας ενδιαφέρουν

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τις ανανεωμένες σελίδες των ( Μουσείων του Πανεπιστημίου) μας και οργανώστε την επισκέψη σας. Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών λειτουργούν πολλά Μουσεία, τα εκθέματα των οποίων παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον από επιστημονική και πολιτισμική άποψη και καλύπτουν ευρύτατο πεδίο επιστημονικών αντικειμένων.

Το ( ημερολόγιο εκδηλώσεων) κεντρικών αιθουσών είναι στη διάθεση σας. Σημαντικές επιστημονικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις εκδηλώνονται καθημερινά στο Πανεπιστήμιο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο εμαιλ: support[παπάκι]alumni[τελεία]uoa[τελεία]gr

Εμφάνιση περιεχομένου Web Εμφάνιση περιεχομένου Web

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ: Πολιτική Απορρήτου

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πανεπιστήμιο Αθηνών πατήστε εδώ: Σχετικά

All Sites And Members All Sites And Members

Διαθέσιμα Δίκτυα: 34